Lamellgardiner finns i Stockholm

Du kanske har hört talas om ordet lamellgardin, eller ja, lamellgardiner snarare. Det är ju ofta så man benämner gardiner, i plural. Lite som byxor till exempel. Men vi ska inte grotta ner oss i grammatik, istället ska vi fokusera på lamellgardiner. Många har hört ordet lamellgardiner men kanske inte har koll på vad som skiljer mellan den och till exempel en traditionell gardin eller en rullgardin.

En lamellgardin har två syften. Dels ska den, likt rullgardinen, skydda från både sol och insyn, men lamellgardiner är också populära att ha som inredningsdetaljer. Dessutom kan de användas som rumsavskiljare, istället för väggar eller tyg som ofta används för att skilja rum från varandra.

Lamellgardiner har länge varit populärt på kontor i Stockholm men har den senaste tiden dykt upp i såväl bostäder som i olika samlingslokaler. Kul tycker vi som är supportrar av lamellgardiner i Stockholm.

Det som är fördelen med lamellgardiner är att de är väldigt flexibla. De går att skräddarsy efter just dina behov och önskemål. Du kan få precis de måtten som du behöver, i precis de mått och färger som du själv önskar. Dessutom är de i de allra flesta fallen gjorda i textiler av den allra högsta kvaliteten.

I Stockholm har vi redan lamellgardiner på många ställen, men du som bor i en annan del av landet borde börja fundera på vad du kan förändra i ditt hem eller kontorslokal med hjälp av den här typen av gardin. Lycka till!

Ge ditt rum en ny stil med lamellgardiner

Post navigation


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *