Jag (Johanna) har en vän som jobbar på en industri. Häromdagen när jag var hemma hos honom visade han mig något riktigt häftigt. Han hade skapat egna inredningsdetaljer med hjälp av skärverktyg från Kyocera. För att detta inlägg ska vara något lättare att föreställa sig ska det noteras att min vän har en väldigt industriell stil på sitt hem, och att metallföremål inte är ovanligt förekomna.

 

Det han visade mig häromdagen var det senaste i hans lägenhet, en ljusstake och handtag till sina köksluckor. Stilen var speciell, och min första koppling var en motorkomponent av något slag. Dessa hade han alltså skapat själv på jobbet och mycket riktigt hade han tagit inspiration från just motorkomponenter. Hur, tänker ni? Jag frågade samma sak när jag såg det. Med Kyocera verktygen på jobbet, svarade han.

 

Min vän får på jobbet tillgång till maskinerna efter att han slutat, och behöver bara betala för det material han använder. Han berättade att han gjort detta efter jobbet veckan tidigare. Därefter fortsatte en hel utläggning om hur de använder Kyocera komponenter på hans arbetsplats och hur han därför kunnat göra alla dessa häftiga grejer väldigt enkelt. Det ska sägas att just denna vän är väldigt egen i sitt intresse och inte har några problem med att tala i timmar om sina intressen, som i detta fall råkade vara metallbearbetning med Kyocera verktyg. Även fast jag inte fattade hälften av det han berättade så tyckte jag det var lite häftigt. Det har aldrig slagit mig tidigare att man kan korsa produktområden på det viset. Jag skulle nog själv aldrig kommit på tanken att sätta upp en del av en bilmotor på mina köksluckor, men som sagt, häftigt var det. Det passade dessutom perfekt in på honom och hur det ser ut i hans hem.

 

Läxan tar jag med mig från detta är att det är bara fantasin som sätter stopp, och att kreativitet kan ta många former.

Inredning med Kyocera?

Post navigation


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *