Jag (Johanna) och Anton har testat olika sorters förvaringslösningar från Pelly Components. För oss som är inredningsfreaks så kan jag säga att detta levde upp till förväntningarna och till och med överträffade oss på många punkter. Detta inlägget kommer handla om förvaringslösningar från Pelly Components.

 

De har förstått grejen med förvaringar – i olika sorters rum

 

Man märker att Pelly Components vill medverka till att skapa ett smart och funktionellt hem. Det finns alltid en tanke bakom varje lösning. Tänker man efter så gör det livet så mycket lättare. Det förvarningssystemet vi har idag är väldigt bristfälligt, och rent generellt så har vi dåligt med förvaringsutrymmen i vårt hem. Som grädden på moset så har Anton en tendens att vara ganska slarvig och stökig i hemmet. Det leder till att han inte hittar det han söker samtidigt som det kan klassas som en stressfaktor. Pelly Components hanterar alla slags rum eller förvaringsutrymmen i ett hus. Detta innefattar områden som kök, garderob, tvättstuga och badrum. Funktionaliteten är ju såklart det viktigaste, men visst kan jag inte frångå att nämna att designen också är snygg på pelly components olika förvaringslösningar.

 

Ett ”Eldorado” för inspiration

 

Vi fick en hel del inspiration när vi såg hur Pelly Components har konstruerat och lekt med området ”försvarslösningar”. Allt tar så lite plats känns det som. Exempelvis så testade vi att dra ut en låda och helt plötsligt hade vi en strykbräda framför oss. Förutom att denna funktion var briljant och smart så fick vi en hel del inspiration om hur man kan lösa förvaringar av produkter som i övrigt ser ut att ta mycket plats. Anton är speciellt intresserad av matlagning, och han fascinerades mest över det utdragbara kryddskåpet. En rimlig slutsats av denna utvärderingen är med andra ord att en förvaringslösning från Pelly Components är värd att kika in och bli inspirerad av!

 

 

 

 

 

 

Pelly Components – utvärdering av förvaringslösning

Post navigation


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *